K theju te lutem zemres time,
O se ik shum larg meje,
S yte e mi ende qajne per ty,
O h sa shum du ate jem pran teje
V uaj shum qe ste kam afer,
A ndaj mos me ler te vuaj,
R endesine qe ke ti per mua,
E ja te lutem me dashuri ma shuaj,
K theju te lutem zemres time, O se ik shum larg meje, S yte e mi ende qajne per ty, O h sa shum du ate jem pran teje V uaj shum qe ste kam afer, A ndaj mos me ler te vuaj, R endesine qe ke ti per mua, E ja te lutem me dashuri ma shuaj, |
Budallaqe isha une qe te doja, u dashurova me ty e me iluzione vazhdoja. Rreshtova shume fakte dhe veprime, e te te tregoja se ti ishe zemra ime. Luaja me ndjenjat e mia, s'i nuk e mesove se c'eshte dashuria. Jam e vetmuar dhe e trishtuar, a kam me dhimbje per te kaluar? 1-sh ishe per te tradhetuar, 7-shekuj kam me te te mallkuar. |
E dhe kjo nate vetem me gjeti, dhimbjen time asgje s'e treti. Me vrave ne shpirt,zemren ma copetove, te fala dashurine,e vec vuajtje me dhurove. S'e di e sa kohe do te kaloje, qe kjo dhimbje ne shpirt te pushoje. Nuk mund te dua tjeter, se s'mundem te harroj dashurin e vjeter. Ate dashuri qe me vrau rinine, ate dashuri qe ma mohoi lumturine. |
Me ler qe te prehem ne buzet e tua, me ler qe te ledhatoj dhe te te them te dua. Me ler zemra ime me ler dhe mos me largo nga vetja jote, mos o mrekullia e kesaj bote. |
Pse te dridhen buzet kur te ftohte ske, pse te lotojne syte kur qielli ska re, Pse qendron si akull kur nga brenda digjesh si zjarr, pse nuk vjen te me thuash un te dua si i marr. Te pelqen te luash e te me mundosh, kujdes i dashur se shum do gabosh. I perkasim boteve te ndryshme qe kurre ska per tu bashkuar, ti poeti i aventurave,un liber i mbyllur i koduar. |
Per ty |
Lote sonte eshte shume erret |