|
|
elvisi_pUndefined31 Beiträge Zitat21.08.20110 Leute mögen das
Vizitoni ne Facebook Faqen personale ,,LAJ SYTE ME LOTET E MI''
Ne te do te lexoni Poezi te mrekullueshme,fjale te urta ,letra dashurie
e shumqka tjeter per dashurine e per jeten te shkruara nga eli...
Falja dashurine tende
atij qe e meriton
qe pa dyshim te beson
dhe qe shum te dashuron.
|
|
burrelsja17Member33 Beiträge Zitat05.12.20110 Leute mögen das Falem nese te kam dashuruar,
falem nese te kam menduar,
falem nese per ty kam poezi kam krijuar,
me fal nese per ty kam lotuar,
me fal nese ne enderra te kam kerkuar,
me fal nese te kam lenduar,
me fal se shpesh here per ty iluzione kam krijuar.
Me fal nese te kam thirre ne emer,
me fal nese te kam thirre ne zemer.
Falem i dashur qe te kam fut ne shpirtin tim,
me fal edhe pse eshte vone ta ndreq kete gabim. |
|
Simpatikja17Member147 Beiträge Zitat12.06.20120 Leute mögen das Kur malli te te marrë dhe unë mos te jem aty hape zemren dhe me thirr se do me ndjesh ne thellesi.
Thirre emrin tim kur etje ti të kesh do të dergoj lotet e mi qe lageshti ne buzë te ndjesh.
Kur buzët te jenë thare dhe etja te mundon mbylli sytë dhe lutju henes se puthjen time ta dergon.
Thirre emrin tim kur te ndjehesh i vetmuar do të dergoj shpirtin tim qe te largosh vetmine e huaj. |
|
SimpatikjaBurrelitMember100 Beiträge Zitat30.09.20120 Leute mögen das Rrufe nga qielli i kalter jan zenkat ne dashuri zemrat na ndizen flak vetem per xhelozi her merzitesh ti e her merzitem un kot se thon;-Se ata qe zihen duhen shum shpinen kthejm dhe me nuk flasim por brenda nesh zemrat sa nuk plasin nje hap drejt njeri-tjetrit nuk bejm dot se krenaria sna le esht e kot por koha mendjen ma kthen serisht se zemrat tona duhen cmendurisht E momenti me i bukur esht ai veshtrim kur pas 1 zenke themi;-Me fal shpirti im.. |
|
SimpatikjaBurrelitMember100 Beiträge Zitat30.09.20120 Leute mögen das Nese nje dit takohemi perseri do kesh ndryshuar sdo jesh i njejti njeri se di a do me kujtosh por jam e sigurt se syt e mi sdo ti harrosh do shihemi e do ulim koken te dy e nga nje pik loti do na bjer ne sy do besh sikur sme ke njohur por zemra do te thot;Kjo esht goca qe dikur ke dashuruar do jesh i martuar e do kesh femije por kurr sdo ta harrosh te paren dashuri dhe nese mpytet;-Cke qe mshikon? Do te them 2 genjeshtra per historin ton Se nuk te dua....dhe se te kam harruar |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Rruget jan te gjata Netet jane pa fund E pranoj se jam fajtor qe ty zemren ta kam thy E pranoj se kam gabuar qe ty shpinen ta kam kthy E pranoj se zemra jote dhimbjet nuk i meriton E pranoj se n’jeten time me mungon me mungon Jo s’te harroj kurre s’mundem ty t’mos dashuro |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das E mallkoj diten qe te pash. E mallkoj shiqimin qe ta dhash. E mallkoj buzqeshjen qe ta dhurova. zemra zemres i bon lutje dashuria e par fillon me Puthje zemra e femres esht hotel kush don hin e kush don del po zemra e mashllit esht si gur kush hin ——————— |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Ne gurin e nje vari ,lexova emrin tim posht tij shkruhej,te dua shpirti im u ngrita e trishtuar ,dhe fshiva lotet ne sy kuptova se dhe e vdekur ,,te dua vetem ty |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Per ty Ket qe lendove ti, ajo te perkiste vetem ty , ne te hyre e tera o dashuri, te lenduar e mbaj perhere. Merre dhe mos e kthe asnjehere... :merzitur: |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Lotet qe ti nuk i meritoje
Lote sonte eshte shume erret sonte ka shum shi sonte loton zemra pa dashur sonte lotojn dhe syt e mi!!! sonte mu ndal kenga kenga qe ma kendove ti sonte i kendon tjetres e une lotoj ne vetmi.
Nuk dua te qaj sonte dua te kendoj u lutem sonte zotit ne enderr te me vish e te me zgjas ajo enderr sa jeta e kurr me mos te behte drite.
Kurr me nuk dua agimi te me zbardh dua te jetoj ne enderr ne kete jete sa jam gjalle as zoti sonte sme degjon!! askush nuk ka meshir per mu loton qielli, lotojn syt kur ti nuk din se dikur kam egzistu.
Dikur me quaje engjell me pate dashuri me thoje se te dua shume te pyes pa marr pergjegjeje tani ne preher te tjetres mua dashurin ne mes te rruges ma le.
Mi theve krahet kur desha te fluturoj ma ngrive kengen ne buz kur mesova te kendoj ma more buzqeshjen ja fale nje tjetre ma vrave shpirtin e ike ne heshtje tani cfar te them Pse more njeri nuk mendove se dikush te do ne ket jete pse ja vrave shpirtin e le te vdes ne vetmin e vet???? apo duhet te uroj fat kjo fjal s`del dot nga goja te lutem te kthehesh prap. ashtu siq te deshta une ty vall ku humbi tani mundohem ta perseris kengen por zeri nuk me del |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Derisa isha i vetmuar me vuajtje e lot ne sy te takova rastesisht dhe krijova ndenja per ty.
Mirpo ne zemren tende menjehere mu mbyll porta kur veq ndenjat e mia u bene shume te forta.
Skisha force qe te tregoj dhe e mbajta ne fshehtesi mendova se kjo do te hidheroj dhe do te mbes prap me lot ne sy .Te endrrova per qdo nate qdo dite ne mendje ty te kisha nata sme jepte qetesi me mendime ne ty isha .
Ku je tani qe ste shoh thua se nuk ka mundesi nese kjo eshte e vertete ok ok ska rendesi .
Vjen dita kur te shprehi ty kete te mjere dashuri mirpo qfare pergjigje marr qe me le perjet me lot ne sy ! |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Zemra lengon vajtimi shpejton dashurinë e parë do ta kujtoj edhe në varrë. Do te bëhem shkrumb e hi do te tretem nga një dashuri zemra me thot të dua pse me ben kaq shumë të vuaj? |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Në natën e heshtur, në ëndërrat pa mbarim, kërkoja vetëm një emër, flisja për dashurinë.
Kërkoja një prehje, ndoshta edhe një kuptim, Vallë si t'ja vë emrin, vuajtjes së shpirtit tim?
Vallë si ta quaj këtë ëndërr, po ndjenja c'emër ka? Po vallë sytë e bukur,mundem me ti pa?
Do
mundem vallë në zemër, të të hyj ngadalë, që edhe unë të kuptoj, dashurinë e parë.
Do mundem vallë njëemër, këtij shpirti t'ja kushtoj, dhe pastaj të të them, Shumë të dashuroj!
Një jetë plotë me mall,
me lule plotë aromë, një jetë që kurrë nuk do shuhet, nga dashuria jonë.
Se jeta është vetëm lule,si
yjet me shkëlqim, ashtu dhe zemrat tona, do ruajn dashurinë.
Sa më pëlqen jeta, kur ti më dashuron,
sa më pëlqejn lulet, kur janë plotë aromë. |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat01.11.20120 Leute mögen das sonte ne ket nat nentori un qendroj ne shi
sot behen fiks 5 vite qe jemi njohur dhe ti
sonte ika tek vendi kur para 5 vitesh ishim takuar
sonte ika e si nje fmi i vogel duke ndjenj se ti do vije
po kot kisha shpresuar
per nje cast harrova se ti me dhe lamtumiren
harrova se ti me le per dikend tjeter
harrova i dashur se ky ishte vendi yn i vjeter
spo e kuptoj shiun qe po mpikon mbi trupin tim
vall ket dhimbje e kam nga ti e jo nga shiu haromi im
sot behen fiks 5 vite qe u njoha un me ty
sot po rri te vendi ku u dashurova me ata sy
sot rri e vetme qaj
per tradhtin tende vetes i ve faj
i ve faj sepse i dashur sisha aq e zonja qe te tmbaja pran vetes
sisha e zonja qe per ty tisha gruja jotes
por jo un isha loder ne duart e tua
sepse ti tashme dikujt tjeter i thu te dua....
|
|