Lamtumire dashuria ime e pamundur....
Eshte hera e fundit qe do qaj per dashurin,esht hera e fundit qe dcderdh lot per nje djal;esht hera e fundit qe do shkruaj poezi;Esht hera e fundit qe do mendoj per diker,esht hera e fundit qe ta permend emrin tend.U njohem nepermjet chatit,dhe nepermjet chatit u ndame.Teksa po rrija ne chat,me vijn 3 pikpyetjhe nga ai;edhe ia nisme muhabetit;ai iswhte nga i njejti qytet me mua;ishte edhe me i gjat,edhe pak me i madh se un ne moshe;e pyeta nese me njihte me tha po;e pyeta nese e njihja me tha po;nrejse diten e pare sme tregoi gje;por me kalimin e diteve filluam te hynim ne muhabet me njer-tjetrin;saqe prisja me paduri te mbaroja mesimet,qe te futesha ne chat e te flisja me te;un e kuptova qe ne fillim se kush ishte;e dija se qe ne muhabet i dhash hall qe iushte ai vetem ai;nejse i tregoja se cfare beja,me tregonte se cfare bente;dashuria ime e pamundur i fillon emri me shkreonjen N....e kuptova se kush ishte;sepse sa hewre qe dilja un ai pas mejhe vinte,me shihte e mbante cigaren ne dore;dhe fillonte e mendonte;sa her kaloja nga lagja e tij,dilte ne dritare e me shikonte;madje shu her sillej edhe si budalla;siesi te binte ne syrin tgim;nje dit isha e merzitur dhe i tregova arsyen sepse isha;ai me tha;A shkojm ne te dy si burre e si grua?te dy jemi te bukur,jemi te mir dhe jemi ber pwer njeri-0tjetrin;un qesha dhe te thash nuk i dihet jetes,nuk i dihet fatit;nje dit me thon se ti kishe kryer marredhenie te pambrojtura me nje moshataren time,edhe ajo priste nje femij nga ty;o zot desh me ra te fiket,ndjeva nje shtrengfim ne shpirt,dhe thash tashi te humba me te vertete;por te pakten ti nuk e mohove,u tregove i sinqerte dhe me the se ashtu ishte e verteta;fillova teqaja,te nesermen kalova nga shkolla,un isha me stytr mbushur me lot ;nuk po e kuptoja se ku po shkoja saqe deh me shtypi edhe makina;me fal qe lotet si ndaloj dot;vet me the nuk te jap dot lamtumire,por jam i detyruar te martohem me te per hir te femijes;ta dish se gjithmon ne zemren time do jesh vec ti;te dua me the;e u mundove te afroheshe;poor un te thash me lot ne sy;edhe nese ti nuk don at gocen te lutem harrome edhe qendro per hir te femijes me te;nuk dua te hyj ne mesin tuaj;po un te dua ty dhe jo atelme fal dashuria ime e pamundur jetofsh i lumtur me te;kushtuar cunit me te bukur te planetit(Nertil Hysa);lamtumire dashuri e pamundur