Foren  ›  Forumi Albalove  ›  Sporti

Sporti

CRISTIANO,60gola ne 61 ndeshje...

Cristiano Ronaldo po justifikon shifren marramendese me te cilen u ble nga Real Madrid

nga Manchester United me ane te golave,shume golave.

Portugezi ka shenuar deri tani60gola ne kompetecionet zyrtare me Real Madrid ne vetem

61ndeshje,me nje mesatare prej 0.98 golash per ndeshje.

Keto shifra kane lene pas edhe sulmuesit me te medhenj te historise se ekipit spanjoll si

Puskas(55 gola),Di Stefano(51 gola),Pahino(50 gola) dhe Ronaldo(43 gola) te cilet nuk

kane arritur kete shifer golash ne61 ndeshjet e tyre te pare me fanellen e bardhe.

Cristiano Ronaldo,i cili eshte drejt thyerjes se rekordit te 38 golave ne nje sezon te

kampionatit spanjoll te cilet e mbajten ish-sulmuesit Hugo Sanches dhe Zarra,ka shenuar

26 gola me te djathten,11 me te majten,10 me penallti,9 me goditje denimi dhe 4 me koke.

Cristiano Ronaldo deri tani 19 gola ne 17 jave te Primiera Division.

Nuk dua

Nuk dua të vras heshtjen me zëra e fjalë,
Në ‘to dhe dita njyrë të mugët merr.
Nata s’është më natë, s’i vë dot një emër,
As çastit të mundimshëm që shpirtin ma rrëmben.
Nuk dua të flas! Jo se s’kam fjalë,
As frazeologjia ime s’më ka tradhëtuar,
Por fjala kur del nga goja jashtë
Vret më shumë se plumbi, ndaj heshtjen dua

E genjej veten duke shpresuar

se ndonje dit ty do tkem harruar;

e genjej veten duke menduar

se me dike tjeter do jem dashuruar

se besoj se do vij ajo dit qe serish do tshikoj;

se du qe per her tfundit te takoj;kur te them qe lotet qe bijn nga kta sy sjon per ty

e genjej veten kur mendoj se dikujt do ti jap 1 munsi

qe tndjej serish dashuri

por sdo ta le4j zemren qe te rrembehet nga pasioni yt;

do ta lej dashurin e pamundur pas edhe pse merzia po mbyt

i perkasim boteve qe kurr ska per tu bashkuar

ti donxhuani aventurave e un liber i mbyllur koduar..

te genjej un ty

paptritur rruga na takoi

papritur ai shikim na bashkoi

papritur szt u ndeshen

papritur buyet e te dzve qeshen

papritur ne te dz veshtrum njeri tjetrin me embelsiedhe mdhe nje leterë-ku shkruhej Un te du pa kufi

Ma trego menyren sesi mund te te harroj;se me ket dhimbje me un smund tjetoj;ma trego se smundem me te duroj;me trego te lutem nese ty te mungoj;ma trego qe dhe un te jetoj pak e qet;ma meso te lutem kete te vertete;ma trego se zemra me esht ber plage;ma tregoj qe te jetoj e qet edhe nese esht pake;ma trego se shum po vuaj ma trego se smund te jem me e huaj;ma trego se do te jem mirnjohese pergjithmon;me trego tlutem se dhimbja shpirtin po ma helmon;ma trego se shpirti mu helmua;me trego si mos te te dua

Eja sonte dhe me prek e kripur jam ne det;jam asahtu sic te pelqen ty;eja sonte qe ta kallim jo nga malli por nga halli;per ty un do bej gjithshka esht pak te te them te dua;esht pak sepse e di se cka mendon ti per mua;je ylli qe me ndricon mos gabo qe te shkosh mos gabo se do me lendosh;ty lutem eja se esht nat e gjat dhe un ndjej frik dhe tmerr;eja se pa ty me duket jeta ferr;cesht gjith kjo qetsi;po me vret kjo agoni;besova ne perjetesin e dashuris por e gjeta veten ne vendin e thatesires;eja sepse zemra nga malli do plas;shpirti nuk ka goj qe te flas;por kto sy nje qellim kane;qe te tken ty prane.

Lamtumire mos me thuaj
se me ty jam gjithmon
lamtumir kjo fjal te vret
te dua me thuaj
te puthe duart,syt ,e gjithe trupin
lamtumir kur mos thuaj se te kam jet
vetem te lutem kam nje AMANET
kur ne varre te me fusesh
mos thuaj vdiq perjet
po thuaj se eshte dashurie ime e vertet

Heret e kuptova sa te du
S’u pajtova qe s’je me mu
Heret e kuptova sa e shkrete
Sa e gjate pa ty kjo jete
Si nje e harruar, si jetim
Pa ty s’pata nje gezim
Edhe hene e diell mi kan shu
Ata qe prej meje t’kan largu
M’kan lenduar m’kan verbuar
O asnjeher s’te kam harruar
Edhe 1000 vjet po une sikur, sikur te jetoja
Une tjeter s’do dashuroja...

You can fall in the water
You can falla of a tree
but the best fall
is to fall in love with me...

Kur jam ty me vjen frymzimi,
kur jam larg teje me ndjek mallkimi,
kur jam prane teje me zgjatet jeta,
kur jam larg teje me ndjell vdekja

Kur malli te te marre
dhe une mos jem me ty
hap zemren dhe me thirr
mua do te me gjesh aty

NJE ZEMER,NJE SHPIRT,NJE DASHURI
TE GJITHA I KAM
ME MUNGON VETEM TI TE TE KEM PRAN

Jetën për ty do ta jap, vetëm ty të dashuroj.!! Zemrën time do ta jap,dhe askush nuk mund të më ndalë.. PSE??? Pse qdo nate une të kujtoj..? Pse qdo nate une të ëndroj..? Pse qdo nate, une qaj për ty Emrin tënd qdo nate e përmendi. Qka ti ksaj zemrës se shkrejtë, që smë la të jotoj rehat në ket Jete Kur shof dikand në rruge, mendoj se ti je dhe vrapoj qe te te ndali..! Pse ndodhi ajo vajzë të jet ne zemrën time, kur do të më hiqen mua keto Kujtime..?? Qka po ndodh o zot, qka po ndodh me mua .. Hiq spo e di,pse aq shum e dua..!! Kur do të jet mjaft, për të mos kujtoj, se gjysmën e jetës ajo ma ka ngrëne.. Nuk e dija se do të ndodh kjo punë,por pse mu shtua edhe një mërzi..?? Se për ty moj Dashuri e shkretë,edhe natën nuk po muj me fjetë.. Nese ma thuash fjalën **TE DUA** ather mundesh me më qetsuar. U dashurova sa shume une ne Ty, smundje keqe paska qen edhe kjo dashuri.. Nuk besoj se mund të jetoj pa ty.! Zemra ime gjithmon vajtonë. Syt e mi gjthmonë lotojn. Emri yt në zemër më flen, me krah hapur gjithmon të pret

. Pa ty syri kot lotën. Pa ty zemra kot vajton, Dikush tjter Ty te dashuron dhe mua më haron..! Ditët po kalojnpo arrijn në fund por dashurin qe e patëm, mos mendo se do ta gjejsh dikund!!! Do të mundohem me të harru, por Zemra ime thot JO nuk dua A thu do të jem gjall o zot..?? A po do të më mbulojë kjo tokë Pa Ty nuk mund të rri..!! Pa Ty jeta më behet hi. Pa Ty vorri nuk më parnon.. Se zemra vetëm Ty të don..!!! :merzitur: :merzitur: :merzitur: :merzitur: :merzitur: :merzitur:

Nqs nje dite nuk me gjene me,,,,
mos u merzite se diku jam,,
jam ne horizonte aty me ke,,,,
jam bere engjulle per ty,,,

Kurre malle te keshe,,
dile naten yjete shiko,,,
aty midise tyre jam edhe une,,
ndricoj vetem per ty,,,

images[1]13.1K5 views

images[1]4K5 views

images[1]14K5 views

images[1]7.4K7 views