|
|
burrelsja17Member33 Beiträge Zitat06.12.20111 Leute mögen das |
|
burrelsja17Member33 Beiträge Zitat06.12.20111 Leute mögen das Un per vete i kam fiksim.Kur te rritem,
dua te bej nje zemer me flatra ne bark,mbasi
zemrat i dua shume.Dhe ne mes te saj te shkruaj "Love". |
|
Simpatikja17Member147 Beiträge Zitat12.06.20121 Leute mögen das Për ty vargje po gdhend në letër. Për shpirtin dhe vështrimin e syve të tu. Dhe nëse gjumin tej kam tretur Ëndrat i ruaj çdo çast me mu’. Për ty fletët i mbusha me mall Dhe lapsin që ndjenjën ma gdhend Dhe murret e gurrët, pemët e zogjtë Dhe hapat, që ditëve i hedh aq rrëndë. Lulet me mall i mbusha si fletën, Gjethet nga loti u thanë shpejt. Fryma jote! Oh.. bijë, i bëri Të çelin petalet me ngjyra jete |
|
SimpatikjaBurrelitMember100 Beiträge Zitat30.09.20120 Leute mögen das Dite Prilli
Nje rruge e shkrete…. shume gjethe te vyshkura shtruar si nje qilim vjeshtor plot trishtim nje ere e thate me perplaset fytyres shume ftohtesi me sjell Ne kete dite Prilli dicka ndodhi… Se ndjej egersine e natyres pasi.. skutat e shpirtit tim jane ndezur si vullkane te shumte, ku llava si nje lum i marre merr cdo ndjenje qe del perpara. Eeshte egersia, krenariae thyer humbja dhe se fudni dashuria e lenduar. Pse duhete ndodhte, Pse? Eshte pyetja qe me persekuton qe nga momenti qe morra ate telefonate e cila shkundi pemen e dahsurise sime te paster, ku cdo frute ra pa jete ne tokene copetuar nga korrupsioni imoral. Ai ze me kumbon akoma, me ndjek me sy hapur, ne enderr, kudo. Ai njeriu qe i dhurova zemren time shpirtin tim, kohen time, me theu ne bese. Mbylli me force librin e dashurise sone pa pyetur, pa pandehur dhe gervishi cdo kapitull te saj. Pse, pse , pse me kumbon si nje refren i forte Rocku qe kalon cdo limit me nje shpejtesi sketerre. |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Një lule u cel ne zemrën time, Një trup u shtri mbi mua, Një dorë më përkedhel ëmbël, Një zë me thotë të DUA. |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das U treten endrat u fik dashurija do vij ajo qe se prita tash quditem dhe mendoj se me te verteten te dashuroj zemren ta dhurova per hir te dashuris por ti u largove mua me le ne erresi te vetmis zemren me lendore kur kuptova se ti shkon fuqin me vete ma more, nuk e dita se me dashuron.U treten endrrat u fik dashurija do te vij ajo qe se prita tash quditem dhe mendoj se me te verteten te dashuroj . Jam ne kerkimin tend , je lule mbetur ne bor mos lejo te fiket zjarri tash ti beju nje kuror .U treten endrrat , u fik dashurija do te vij ajo qe se prita tash quditem dhe mendoj se me te vertet te dashuroj. |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Je nje diell qe nxen vetem per mua Je i vetmi njeri ne ket bot qe e dua Ti je si era e leht qe trupin ma freskon Ti je i vetmi qe shpirtin ma gezon Ti je endra me e bukur qe kam par Ti je dhurata nga zoti qe e kam mar Ti je si hena ce ndriqon ne mbremje Ti je i vetmi njeri qe e puth me endje Ti je si pjest e trupit qe kam Ti je i vetmi ne zemer qe e kam Ti je si uji qe freskon trupin tim Ti je ai qe e zhduk cdo pikellimTi je si zogu qe fluturon ne diell Ti je si yjet qe shendrisin ne qiell Ti je gjeja me e shtrenjt per mua Ti je aj qe em ndjenja e dua Ti je aj qe mbremjen ma ben dit Ti je i vetmi qe shum e kam prit Ti je qendrueshmeria e trupit tim Ti e mbush plot drit shpirtin ti |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das MESAZHIN TEND E LEXOVA OH SA FORT U PIKLLOVA TA JAP BESEN NUK DO T^NGACMOI SA TA JET JETA DO TE HARROI. PO E KUPTOI SE FUNDI ERDHI HERA E FUNDIT QE LOT PO DERDHI HERA E FUNDIT QE PO TE SHKRUAJ KURR PER TY MA S`DO TE VUAJ LAMTUMIR PRA,LAMTUMIR PAQE FAT DHE LUMTURI PUNA JON ME KAQ E PATI. |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Me fal zeme se ndoshta me fjalet e mija telendova , mefal shpirt se ndoshta nga dashurija tegjykova , me fal i dashur se vec per ty une mun te jetoj , me fal syni im se pa ty une nuk dua te egzistoj! Me kujto edhe kur yjet te me harrojne, me kujto edhe kur djelli nuk do te me ngroh . |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Per ate qe me vrrau
E heshtur ri ne parmakun e dhomes time me nje flete te bardhe e nje lapse dua te shkruaj po lotet nuk me lene dua te shkruaj po duart me dridhen
Filloj te shkruaj vargjet qe kam brenda ne gji po ti pa pritur iken e me le ne vetmi me leter e lapse ne dor cfar te shkruaj tani te shkruaj se ti me vrrave,e po me vret perseriDikur vetem per ty shkruaja lodhje nuk ndjeja kurre dikure te kisha prane zemres te mbaja shtrenguar por tani iki ike pa me thene asnje fjale pse,,,,,,o njeri
I mora te gjitha dhimjet qe ti mi shkaktove i mbajta keto dhimje qe ti mos ti shikoje se zemren time ti e coptezove edhe ti nje jete me tjetren filloveFilloj te mendoje po nuk di pse nuk gjeje dote fjale te shkruaj nuk di nga tja filloj e per ke te shkruaj te shkruaj per ty apo per jeten e shkateruar
Se kjo jete nuk do te jete kurre me e mirre te ndahemi se keshtu duhet e keshtu eshte nuk di valle a do duroj kur ne rruge te shikoj nuk di sa e forte do jem kur ti me tjetren ,,,,,,
Nese ka Zote ne kete bote pse me le te vuaj pse valle nuk me degjone lutjet e mija por me le qe lote te derdhepse o zote nuk me shpeton nga ky ferre??? :merzitur |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Cdo gje do te kisha bere per ty edhe shpirtin do ta falja por large teje te jetosh, eshte cmenduri,,,,,,,,,
Me mungo zeri jot me mungon ti me ty deshiroja jeten te jetoja po ti loze me mua se ashtu the,,, kjo eshte loja,,,,,,,,,,,
Kjo ishte loja qe bere ti, e nise me dashuri edhe e mbarove me TRADHETI edhe sa do te lendosh,e sa do vrasesh me fjalet e bukura
Nje nga nje me thoje fjal te bukura me thoje se kushe jam e kush do isha per ty me tregoje emocionet e dashuris qe kishe po ku i ke tani ,,,,,,,,,,,
Nje nga nje pikojne lotet tregojne kete pabesi lotet qe une kote i derdhja per ty tani pre e vetmis jam ne perjetesiLoja mbaroj,,,,, ti fitove,,,, do fitosh gjithmon se je ti do humbe une se te desha me shume se syte e mi
Kjo ishte loja?????? :merzitur: |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Pas mesnate shikoj yjet Rri gjate qe t'i numeroj Ne mesin e tyre ishe edhe TI S'di pse s'munda te dalloj, Nese je ne mesin e tyre Te lus nje shikim ma fal Ti pas mesnates ishe ne gjume Me tradhtoj ai shikim Me kot mbeta pa gjume S'ishe ti,ishe MALLI IM. |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Nese te dhemb zemra mos mendo se esht infrakt zemra kerkon zemren e mos u bo merak mos shko ke mjeku te kerkosh ndime do te puthe une o shpirti ime,te dua |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Paska qene e thene qe,zemrat te vuajn po s'qenka e thene qe,dashurin me zore ,ta ruajme :merzitur: |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das http://i106.piczo.com/view/3/t/f/k/q/5/6/s/4/9/4/h/img/i332077136_14964_6.gif
Perseri ne vetmi Per ty i shkrova gjithe keto poezi Sepse mendja tek ty me rri Sa here emrin tend une kujtoj Nje buzeqeshje e dhuroj
Asnje nate gjumi nuk me ze Mendoj perse jam e tille Perse nuk mundem te fle Arsyea eshte nuk te kam thene "Naten e mire"
Une cdo nate peshperis Naten e mire shpirt Gjume te embel Zoti te bekofte Edhe ne mengjes te gezuar te te zgjofte
Drita e diellit kur shkelqen Dashurine time per ty e perciell Por tani as vete se di Ne c'menyre te sillem me ty
Fjalet e tua Nuk i dua Sepse ato Nuk jane per mua. |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Lamtumire po te them me kurre nuk do takohemi casti i fundit i te vertetes do te vi dikure te kisha jet,zemer,shpirt por tani te kam armike
Sa shume malle sa shume deshperim sa vuajtje sa shume dashuriDhimja me thote?????? se perhere do mbetesh tek une nje ender per mua vetem nje shpres nje lote qe ti nuk e deshe nje jete qe ti i dhe nje shqelm
Nga cfare kendi te shohe kete dashuri me thuaj vetem me thuaj nga cfar kendi nga kendi ku ti i fure flaken apo nga kendi i bukuris,apo nga kendi i tragjedisLamtumire po te them se kete e deshe ti lamtumire po te theme ne vargje lamtumire i dashur se keshtu deshe ti lamtumire dhe jeto jeten qe do lamtumire se une nuk isha ajo qe ti do
kjo u kthue e gjitha ne merri |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat01.11.20120 Leute mögen das sma mban te thirr zemer
kshu qe ma mir po te thirr ne emer
I panjohur un shum tduavall mthuj cndjen ti per mua? |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat01.11.20120 Leute mögen das |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat01.11.20120 Leute mögen das |
|