|
|
Simpatikja17Member147 Beiträge Zitat08.12.20110 Leute mögen das Nje puthje per.............
Per anetaret e forumit,
per ata qe jane te dashuruar,
per ata qe jane te vetmuar,
per ato qe jane te sinqerte,
dhe per ata qe te lenduar.
(from burrelsja17) |
|
Simpatikja17Member147 Beiträge Zitat13.06.20120 Leute mögen das Petale trishtimi
Trëndafilin e kuq shumë e dua, më e bukura dhuratë në shenjë kujtimi. Kur e pashë, në çastë ranë mbi mua me dhjetra e qindra petale trishtimi.
I ngashëryer e mora ndër duar petalet e kuqe ia laga me lot. Dhe pse mundohet zemër e drithëruar, as di dhe as mund që të mbahet dot.
Loti im i kripur mbi gjokës u rrotullua, përmbi trëndafilë që shtrëngojë këtu. Në petalet e kuqe që aq shumë i dua loti pikturoi të bukurit sytë e tu.
Ndjenjat të gjitha mi mbuloi harrimi një ditë vjeshte shkove e s’më prite. Më mbuloi të gjithin me petale trishtimi se është trëndafilë i falur në ikje.
|
|
SimpatikjaBurrelitMember100 Beiträge Zitat30.09.20120 Leute mögen das Zemra jote, vetëm dy fjalë dhe zjarri që po e djeg ngadalë. Sa e lumtur do të isha që zemra të kish gojë të më thoje “të dashuroj”. Zemra jote fjala më e bukur, për mua me zemrën e përflakur shumë të dua |
|
SimpatikjaBurrelitMember100 Beiträge Zitat30.09.20120 Leute mögen das TE DUA Te dua o shpirti im! Te dua sa oqeani me thellesi! Te dua sa qielli me kaltersi! Te dua ylli im me i shndritshem! Te dua misterja ime me e mahnitshme! Te dua s'kam dashuruar kurre! Te dua si gruaja qe do nje burre! Te dua sa cmenduria! Te dua me shume se gjithesia! Te dua te me besosh! Te dua qe te me dashurosh! Te dua nen henen me vezullime! Te dua nen dritat me shkelqime! Te dua me ndjenjen me te madhe! Te dua edhe me merzi apo halle! Te dua sa kurre s'ta them dot! Te dua me shume se cdo gje ne bote! Te dua me cdo dashuri! Te dua vetem ty Te dua, te dua kaq shume! Te dua pafundesisht si nje rryme! Te dua edhe me shume se vetja ime! Te dua o shprese me mendime! Te dua por mos trego! Te dua, I love You, Te dua o diell rrezearte! Te dua o hyjni e paster! Te dua e me ty jam ne dashuri! Te dua se ti vetem me sjell lumturi! Te dua me shume se kedo! Te dua dhe te dashuroj! Te dua oh Zot sa te dua, sepse vetem ti je ne bote per mua! Te dua dhe s'kam as frike as turp ta Mohoj, sepse vetem me ty ne kete JET ...............................une mund te jetoj! Te dua dhe per ty Enderroj! Te dua, por edhe te adhuroj! Te dua sepse me do edhe ti! Te dua o e vetmja imja dashuri! [/b][/b] |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat27.10.20120 Leute mögen das Ne takimin e par digjem si zjarr Ne takimin e dyt te dua si syte Ne takimin e tert te dua per jete Ne takimin e katert nje puthje me hater. |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat27.10.20120 Leute mögen das Do re vi nje nate Tek ti Te shof si fle,si mer fryme Mes nates dhe heshtjes te degjohet vec frymarja jote Valle te te prek,apo te mbaj distance kam frike se zgjohesh,se mos ke frike por jam un ajo qe te ndjek ajo qe endren ta trazon ajo qe diten ta verbon jam un perseri jam un sme ngopen dot syte duke te par kurr sa djall i bukur je me terheq,me ngreh pas vete dhe kur te afrohem me largonmos valle je i till apo me provokon? Cdo dite e jetes time tashme kishte marr emrin tend. Mendova se kisha takuar njeriun e endrrave te mija, besoja se tashme gjithshka do kishe tejter kuptim.Ishe ti qe me beje te buzeqeshja cdo dite me shtrengoje fort the me premtove se gjithmon do jemi bashk.E une isha ajo qe te besova ta dhash puthjen time, endrrat e mia te cilat ti sot i ke shkatrruar E pse? Fillove te mendoje se sjam me per ty Me thoje se kishe degjuar shume per mua dhe ato fjale arrin te na ndanin ..Nuk kan faje te tjeret jo, por ti sepse po te kishe dashurine e madhe ti s'do lejoje askend te na ndaj Cfare ndodhi valle? A s'isha une ajo qe dikur thoje se do e ndash jeten me te? Ne zemren time tashme ska asgje edhe Emri yt eshte fshire ti se meriton dashurin time i kam fshire edhe lotet e fundit per ty sdo te qaj me per askend ndoshta keshtu qenka shkruar sdo jem kurr e lumtur, me mire pa askend se me nje njeri qe sdi te me dashuroj apo qe me donte vetem per kalimin e kohes... dje te dashuroja sot te urrejjjjjjjj......... |
|