|
|
elsianaUndefined2 Beiträge Zitat17.06.20100 Leute mögen das **Duaje ate qe ti fshin lotet e jo ate qe te ben me qajte**
** Nese dikush te sheh me lote ne sy ,ruaje se ka frike te te humb** |
|
Simpatikja17Member147 Beiträge Zitat03.02.20120 Leute mögen das Jeta nuk eshte fushe ku djemte luajne futboll,
vajzat nuk jane porta ku djemte shenojne gol. |
|
SimpatikjaBurrelitMember100 Beiträge Zitat30.09.20120 Leute mögen das Papritur rreshqiten lotet kur ne syt e tu ndarjen lexova ti u fshehe pas shokeve dhe me the mfal por gabova Se kuptoj ndarja si te erdhi kur per ty isha gjithshka ne ket jet befas e heshtur u largova duke te dhen ty te drejte Dikur isha e jotja sot dike tjeter do me shume dhe ket zemer te permalluar e vrisje qellimisht pa fund ti qeshje pas kraheve te mi ndersa un si e marr pas teje rrugeve te qytetit me nxitim rruges si femij duke qar per fatin tim... |
|
SimpatikjaBurrelitMember100 Beiträge Zitat30.09.20120 Leute mögen das Urrej genjeshtrat qe si dhurat mi ke dhene dhe fjalet e dashurise qe asnjeher smi ke thene Lotet e mi sot jan per ngushellim ndersa per ty jan arritje fitore per te cilat ngre dollin Edhe pse nuk dua te te dua nuk mundem Mendoj per ca fjale te paverteta nga ana jote dhe mendoj veten time qe te dashuronte. |
|
SimpatikjaBurrelitMember100 Beiträge Zitat30.09.20120 Leute mögen das Nese do kisha mundesi kohen ta ktheja pas do kisha bere cdo gje qe ty mos te te perkas. Do duroja edhe zjarrin qe te digjte zemren time do duroja edhe djallin qe te komandonte menfjen time Do duroja cdo tortur qqe lind nga dashuria vetem nje her koha te kthehej pas e ather sdo te doja me rikthime |
|
SimpatikjaBurrelitMember100 Beiträge Zitat30.09.20120 Leute mögen das Sa yje ka ne qiell.....a i numron dot sa tdo zemra ime ti se beson.... sa bukur buzqesh a e kupton sa shum te kerkoj a e beson pamja vyte gjithmon do mbizotroj te un se me tvertet te du shum du qe te tperqafoj shpresoj qe tme puthesh embel ah sa do doja qe mos te ishe thjesht nje enderrr... |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Per ty amoreee Kujto erën e mallit kujto erën e lehtë kujto zemrën time që të don përjet. ____________ Të dua pa mas të dua pa dallim të dua më shumë se sa shpirtin tim. _____________ Të dua ,të dua për ty do të vdes por ti a më don mua?përgjigjje po të pres? |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Hapi qyt e mos i mbyll une jom dielli ti je yll. Kur ti qesh une behem ze mos mendo se do te le. Kur ti qan une behem lot s'te ndrroj me askend n bot. Ti je nata une jom dirita ti je jeta une qe e prita. Mos mendo se te harroj vetem ty T'Dashuuroj..! |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das Duroj c'do perbuzje, fjale e mallkim Duroj c'do dhembje, vuajtje, zhgenjim Duroj c'do frike, bertitje, lot Duroj c'do rrahje zemre fort. Duroj gjithcka qe ti sjell tek une Sepse te dua shume |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das
sa bukur te bie shi, sa bukur te bie gjithmon shi, mes shiut ca puthje mes puthjesh une e ti .................................♥..♥..♥................♥..♥.. ♥ .............................♥............♥...♥...♥................♥ ............................♥..................♥.......................♥ ............................♥.......................................... ♥ .............................♥.........................♥..♥.....♥....♥ ................................♥...................♥..........♥.........♥ ...................................♥.................♥......♥..........♥ .......................................♥...............♥♥........... ♥ ...........................................♥........♥♥...♥.....♥ .................................................♥............ ♥
|
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat18.10.20120 Leute mögen das DY FJALE
Dy fjale qe te gezojn dy fjale qe te hidhrojne , dy fjale qe ter jeten ta ndryshojn dy fjale qe kan domethenjen qka ndi une per ty ,keto dy fjale dua qe ti mi thuashe edhe ti ! dikushe thot se keto dy fjale nuk jan shume ,por kan shume rendesi , me keto dy fjale mundesh ta ndertojshe nje ardhmeri , edhe per kete dua ti them ty keto dy fjale i dashur TE DUA..! |
|
HashashmenjaMember316 Beiträge Zitat01.11.20120 Leute mögen das ket me premtove mua
shum her me thoje"si shkojm ne si burr e grua"
kujt ja merrte mendja se me ty do bija ne dashuri
kujt ja merrte mendja se ti do mlije mu te veshur ne zi
kujt ja merrte mendja se me tparen do mtradhtoje
unazen time dikush tjeter e mban ne dor
un qaj ndersa sot ajo ne kok ven kuror
urime per martesen un ty tpergezoj
me nfund fytyren tate tvertet po e shikoj
lamtumir edhe shpresoj qe mos tpendohesh
se me nje kurv si ajo po martohesh
|
|