|
|
***Nese dashuron dike nuk do te thot ke gjetur fatin e jetes por njeriun pa te cilin nuk jeton dote*** |
|
Simpatikja17Member147 posts Mendoni mire para se te beni nje vasjze te qaj,
se zoti i numeron te gjithe lotet e saj. |
|
Simpatikja17Member147 posts
Mos harro;Dashurin time pasi ato momente dhe puthje me gjithshpirt ti kam dhuruar. se ke qen dhe do jesh gjithnje engjelli im i preferuar. Nese ndjen lot largoji, nese ndjen vuajtje harroji. Nese ndjen trishtim buzeqesh per mua, dhe lerme i dashur te te dua. Nese te merzitet jeta e vdekja te pelqen, ktheju pas jetes se ky shanc nje her te vjen. Nese me urren ma thuaj, e pranoj se te dua, por me mir larg teje sesa pran e te vuaj
|
|
Nuk te dua-te adhuroj Nuk do te qaj per ty-do te gurroj Nuk do te te puth-por me puthje do te te mbuloj Per ty nuk mendoj-me ty jetoj |
|
Nuk jam shum e urt por nuk jam tradhtare, jam nga Shqipria nje Vajz shqiptare! Nese te pyet dikush, a e don ndokend,Mendo ne mua dhe mos thuaj askend! |
|
HashashmenjaMember316 posts Sonte hëna ka humbur shkëlqimin Ngase n’qiell ka lind një yll Sonte kam një pikë mbështetje Nuk jam më i humbur në pyll
Ka shumë yje plotë qielli Por veç ti për mua ndriçon Rrugën drejt në zemrën tënde Pa gabueshëm ma tregon |
|
HashashmenjaMember316 posts Mezi pres të vij e nesërmja O ti yll që nuk shëndrite kurr Me mundim vjen buzëqeshja Je dëshirë pa shum vrull
Mezi pres të shikoj djellin Oj arbëri antika ime Pa ndërprer hap e fik dritat O njeri pran derës time |
|
HashashmenjaMember316 posts Aty ndodhem une kur rreh zemra jote më ke bër për vete o ylli i kësaj bote.
Sa her që mar frym ty të kujtoj vec zoti e di sa shumë të dashuroj.
Kur rreh zemra jote aty gjej ngrohtësi.
Engjelli i kësaj bote je vec ti.
Në buzët e tua gjej diellin e artë, në zemrën tënde gjej DASHURIN E ZJARRTE…. |
|
HashashmenjaMember316 posts Ti me fale dashuri:: Brenda saj ndeze zjarr:: Ne ty ndieva lumturi:: Ndaj te dua si i marr::::::: |
|
HashashmenjaMember316 posts Kur mbi varrin tim fillon punimi – kur mbi trupin tim fillon vajtimi – kur mbi koken time vehen kurora – atehere …………….mendo se te harrova |
|